Over mij


Je rugzak lichter maken doe je -volgens mij- door je ervan bewust te worden hoe je wordt be├»nvloed door de inhoud daarvan. Zo denk ik ook dat ziektes, emoties en andere ongemakken, signalen zijn van ons lichaam. Een teken van dat je ontrouw bent aan jezelf. Dit is beslist niet een soort ” schuld” of “fout”. Vaak zijn we trouw aan de verwachtingen van anderen maar daarmee plaats je de ander boven jezelf en dat is niet de bedoeling van het leven, denk ik…

Werkervaring
Werkervaring in het bankwezen, daarna in de recreatiesector, tussendoor ben ik als voetreflexoloog werkzaam geweest en de laatste jaren was ik planner bij een grote zorginstelling.
Nu is de tijd aangebroken om via mijn eigen bedrijf m’n ervaringen met anderen te delen. Niet omdat ik de waarheid in pacht heb, maar gewoon omdat ik nieuwsgierig ben hoe iemand anders in het leven staat, wat hem of haar op de been houdt en wat niet. Bewustwording en het omgaan- en voorkomen van langdurige stress is voor mij hierbij een belangrijke factor.  

Persoonlijke groei
Inmiddels heb ik veel gedaan op het gebied van persoonlijke groei waarbij de volgende opleidingen hieraan ook veel hebben bijgedragen: The Reconnection, Awakening your Lightbody, “Vrouw”, Silva Mind Control, Reiki, Voetreflexologie, de vrijwillige terminale zorg, energetische massage enz. Op dit moment volg ik een jaartraining van de Transformatieschool.

Mijn drijfveer
Volgens mij is “respect” een sleutelwoord wat begint met respect voor jezelf. Daarop volgt respect hebben voor je medemens. Last but not least: respect voor alles wat met de natuur te maken heeft. Maar ook: hoeveel respect hebben we voor onze eigen natuur?!?