Over mij


Je rugzak lichter maken doe je -volgens mij- door je ervan bewust te worden hoe je wordt beïnvloed door de inhoud daarvan. Zo denk ik ook dat ziektes, emoties en andere ongemakken, signalen zijn van ons lichaam. Een teken van dat je ontrouw bent aan jezelf. Dit is beslist niet een soort ” schuld” of “fout”. Vaak zijn we trouw aan de verwachtingen van anderen maar daarmee plaats je de ander boven jezelf en dat is niet de bedoeling van het leven, is mijn mening.

Werkervaring
Werkervaring in het bankwezen, daarna in de recreatiesector, tussendoor ben ik als voetreflexoloog werkzaam geweest en de laatste jaren was ik planner bij een grote zorginstelling.
Via mijn eigen bedrijf wil ik graag mijn lessen en ervaringen met anderen delen. Bewustwording is voor mij hierbij de belangrijke motivatie. Ik heb niet de waarheid in pacht, maar ben “gewoon” van nature geïnteresseerd in mijn medemens. Niemand leeft zonder stress, maar wat houdt iemand op de been en wat niet…

Persoonlijke groei
Inmiddels heb ik van alles gedaan op het gebied van persoonlijke groei waarbij de volgende opleidingen hieraan veel hebben bijgedragen: The Reconnection, Awakening your Lightbody, “Vrouw”, Silva Mind Control, Reiki, Voetreflexologie, de vrijwillige terminale zorg, je eigen chakra’s tekenen/kleuren, energetische massage, Luisterkind enz.

Mijn drijfveer
Luisteren, aandacht voor de signalen van jouw lichaam en je contact laten maken met je onderbewuste is op mijn lijf geschreven. Respect is voor mij een sleutelwoord wat begint met respect voor jezelf, respect voor je medemens en respect voor de natuur.