Over mezelf

Enigst kind – 1 van de 33 kleinkinderen – moeder van 2 dochters – levenspartner van Marcel – luisteraar – lichtwerker – buddy – Soulsister – Blauwe Adelaar (Tzolkin) – vol passie – nooit uitgeleerd.

Ik ben vooral ook steeds meer mezelf en sinds een tijdje ook oprecht blij met mezelf, zelfs met mijn schaduwkanten, want die hebben ook een belangrijke functie, weet ik nu!!
Hoe ouder hoe gekker is eigenlijk wel op mij van toepassing en ik ben van plan om heel oud te worden, met andere woorden: ik bruis van energie!
Sommige dingen weet ik nu “gewoon”:
We zijn hier niet alleen maar gekomen om zoveel mogelijk materie te vergaren!
Onvoorwaardelijke liefde overwint alles en het is nu dé tijd is om je rugzakje lichter te maken.
Niets is toeval en (ergens je) aandacht (aan)geven is helend.
Ziekte is een signaal maar dat heeft niets te maken met “eigen schuld”. Ons lichaam geeft ons dus signalen en dat doet de natuur ook, en ook dieren en nog veel meer, de kunst is om ze te “zien”.
Je kunt kiezen voor slachtofferschap of je leert van een situatie en je komt je sterker uit de strijd.

Mijn dag kan niet meer stuk als ik een signaal heb ontvangen en ik herken de boodschap, maar ook als ik een fijn gesprek heb gehad met een soulsister (een klant of een buddy of met jou) waarbij er ook ruimte was voor humor. Als ik daarnaast ook nog minimaal een half uur buiten ben geweest, een meditatie heb gedaan, 5 minuten bewust adem heb gehaald en even heb genoten van muziek, dan heb ik voor mijn gevoel die dag de hemel naar de aarde gebracht.

Luisteren
met aandacht
zonder oordeel, moeiteloos
in verbinding, met humor,
transformerend