Kinderen

Bijzonder
De Luisterkindmethode bij kinderen is extra bijzonder.
Bij kinderen tot 10 jaar kun je een afstemming aanvragen zonder toestemming van je kind, maar daarna is altijd toestemming nodig.
Soms heb je het gevoel dat er iets is met je kind, maar je weet niet je vinger op de zere plek te leggen.
Een afstemming kan dan veel duidelijkheid brengen doordat we -in de energie- een gesprek aangaan met het kind. Soms heeft een hele kleine aanpassing binnen het gezin, een heel groot positief effect, niet alleen voor het kind zelf maar ook voor de gehele gezinssituatie.  

Je belast je kind niet door een afstemming
Nog even voor de zekerheid: het kind kan gewoon in zijn/haar eigen omgeving blijven, hoeft er niets voor te doen of te laten en meestal merkt het niet eens op welk moment de afstemming plaatsvind. 

Uitdaging
Wat we bij een afstemming op kinderen vaak tegenkomen is dat ze een vraag die de ouder gesteld heeft, graag omzeilen door de Luisterkindwerker op allerlei grappige manieren af te leiden van de vraag. Voor ons de uitdaging om toch op een hele zachte en liefdevolle manier achter het antwoord te komen, want juist wanneer een kind ons wil afleiden, is de vraag dus heel goed gesteld, omdat er blijkbaar lading op zit bij het kind.

Opvallend
Wat opvalt: een kind is tijdens een afstemming heel duidelijk in zijn/haar boodschappen voor de ouders. 
Daarnaast is het niet ongebruikelijk dat er tijdens het afstemmen zelf al veranderingen bij het kind zijn te bemerken. Voordat je de afstemming hebt gekregen, slaapt je dochter bv. ineens de hele nacht door!
De andere kant komt ook voor, soms moet het kind eerst even wennen aan de ontstane nieuwe situatie, dan nog even geduld dus.

Aanvragen Luisterkind