Welke auto zou jij zijn?

Er werd me onlangs gevraagd welke auto ik zou zijn, wanneer ik mezelf zou moeten beschrijven? Haha, nooit eerder over nagedacht. Dit is dus totaal iets anders dan welke auto je het liefst zou willen bezitten.
Om met de laatste te beginnen…. geen idee en het maakt me ook niet uit, graag eentje die altijd start en loopt en waar ik me veilig in voel.
Vroeger wilde ik wel een sportwagen, lekker stoer, snel en best wel opvallend.
Om mezelf te beschrijven als auto, denk ik aan een vw-kever of Beetle.
Mijn vader heeft er drie gehad, een lichtgroene, een beige en een prachtige oranje/rode! Zelf heb ik er ook eentje gehad, een beige!
Als kever heb ik mooie ronde vormen ( haha ), iedereen herkent mij meteen aan mijn geluid en je vindt me óf superleuk, óf je hebt helemaal niets met mij, waarschijnlijk mede door mijn eenvoud.
Verder, als ik ben gestart blijf ik lopen als een tierelier, ik rij soepel om allerlei hobbels heen, ik ga desnoods door het vuur voor mijn baas en de dealer beschrijft de Beetle als klassiek, eigenzinnig, legendarisch en stijlvol.
Maarrr, ik word toevallig sinds aug. 2019 niet meer nieuw gemaakt las ik nu net, nou jaaah zeg, wat heeft me dat nou te zeggen?
Suggesties? Graag!!

En welke auto zou jij zijn?