Over Luisterkind

Wat?
Een Luisterkindafstemming houdt in dat de Luisterkindwerker contact gaat maken met het onderbewuste van degene waarvoor de afstemming wordt aangevraagd. Diegene merkt over het algemeen niet wanneer de afstemming plaatsvindt; het contact gebeurt op afstand en men hoeft er dus helemaal niets voor te doen of te laten.

Wanneer zou je een afstemming kunnen aanvragen?
Bij levensvragen, bij werkgerelateerde vragen, relationele vragen enzovoort. Alles kan, niets is te gek, er bestaan dus geen “rare vragen”. 
Wanneer je een afstemming aanvraagt, krijg je dingen helder, zonder dat jij fysiek aanwezig hoeft te zijn bij het afstemmen. Wat je daarna met de handvatten gaat doen, is helemaal aan jou.

Toestemming
Je kunt ook voor iemand anders – met toestemming- een afstemming aanvragen. Ouders van kinderen die de leeftijd van 10 jaar nog niet bereikt hebben, kunnen wel zonder toestemming een afstemming voor hun kind aanvragen. Voor mensen met een verstandelijke beperking of bij mensen die in coma liggen gelden afwijkende regels regels met betrekking tot toestemming. In alle andere gevallen dient dus altijd vooraf toestemming gegeven worden.

Voor wie? Zie volwassenen en kinderen  

Meteen een afstemming aanvragen? Ga naar Aanvragen Luisterkind 

Voor wie? Zie volwassenen en kinderen